Pozvánka na Silvestrovský běh 2016

Pozvánka na Silvestrovský běh 2016

5. 12. 2016 - Jan Louka, DiS.
Město Varnsdorf a Komise pro tělovýchovu a sport Rady města Varnsdorfu ve spolupráci s TJ Slovan Varnsdorf - oddílem atletiky vás srdečně zvou na Silvestrovský běh 2016.

Poslední kalendářní den v letošním roce (31. prosince) se uskuteční již 52. ročník Silvestrovského běhu21. ročník cyklistického závodu horských kol. Běžecký závod se uskuteční pro všechny věkové kategorie.

„Přijít může opravdu každý. Tratě budou připraveny jak pro dospělé, tak děti,“ říká předseda Komise pro vzdělávání, tělovýchovu a sport Rady města Varnsdorf Zbyněk Šimák. „Letos máme pro účastníky závodů připraveno několik novinek. Poprvé spouštíme online registraci, díky které budou mít běžci zvýhodněnou cenu startovného,“ doplňuje.

Registrace do závodů je možná dvěma způsoby. Online přes internet nebo přímo na místě v den závodu (nám E. Beneše). První zmiňovaný způsob je pro letošní rok nový a má řadu výhod. Při online registraci mají děti startovné zdarma. Na dospělé, dorost a juniory čeká zvýhodněná cena. Druhou novinkou letošního závodu je elektronická čipová časomíra pro každého závodníka, díky níž budou výsledky přesnější a jejich vyhodnocení rychlejší. Online registraci je možné vytvořit na odkazu níže.

- REGISTRACE ONLINE - 

- SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH ZÁVODNÍKŮ -

- PROPOZICE A ČASOVÝ HARMONOGRAM -

- PROPOZICE ZÁVODU HORSKÝCH KOL - 

- ODKAZ NA KOMPLETNÍ VÝSLEDKY -

Přijďte si protáhnou tělo poslední den v roce. Bujaré oslavy nemusí začít hned z rána. Nechte to na večerní hodiny. Těšíme se na vás!

Partnerem akce je společnost TOS Varnsdorf, a.s.